7641 AA, Ambachtsweg 4, Wierden
+31 (0) 546 432067

Het juiste adres voor op maat gemaakte hindernissen

Over ons

Pluimers spring er letterlijk en figuurlijk uit!

Wij, Johan en Altje Pluimers, zijn nu ruim 10 jaar geleden professioneel  begonnen met het maken van hindernissen. 

Johan heeft als achtergrond metaalbewerker en toen onze dochter aan hem vroeg of hij hindernissen voor haar kon maken, was dit geen enkele moeite. 

Toen de eerste set hindernissen voor onze dochter klaar was bleek er veel meer vraag te zijn naar betaalbare, draagbare hindernissen. Vanaf dat moment was een nieuwe hobby geboren! 

Vanuit de hobby basishindernissen maken werd het een uitdaging om de staanders steeds verder te verbeteren. Met de ervaring van Johan in de metaal was de stap naar aluminium staanders en vleugels, die hij zelf ontwerpt en vervaardigd, logisch.

Deze hobby is 2 jaar na het begin omgezet naar een zelfstandige onderneming in het fabriceren en verkopen van hindernissen en aanverwante materialen.

Inmiddels ontwerpen we ook sponsorhindernissen om uw bedrijf bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Wij kunnen vrijblijvend en kosteloos een opzet voor u maken. Neem contact met ons op via info@pluimershandel.nl of via 0546-432067.

Met vriendelijke groet

Johan en Altje Pluimers